Wilt u meer weten?

Stuur ons een e-mail of bel ons:

0345 - 62 28 85 
Gebouwen Gemeente Werkendam


Voor een zestal basisscholen in de gemeente Werkendam heeft BPC de aanvraag gebruiksvergunning verzorgd alsmede alle tekeningen, ontruimingsplannen en pve's die nodig zijn voor de vergunning.
Voor een zestal multifunctionele centra in de gemeente heeft BPC de ontruimingsplannen opgesteld en evacuatieplattegronden vervaardigd.

BPC: Adviseurs Brandveiligheid

Afdrukken
101785630-kl.jpg

De wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid is complex. Daarnaast ligt vrijwel alle verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid van uw bedrijf of organisatie bij uzelf. Dit is de bekende zorgplicht.

Het is geruststellend om te weten dat er een deskundig adviseur voor u is die u kan bijstaan: BPC Consultancy.

Brandveiligheid is ons vak, al meer dan 14 jaar. Van onze consultants krijgt u een deskundig advies dat is gebaseerd op de van kracht zijnde wet- en regelgeving, en uiteraard houden we rekening met uw wensen. Wij werken met hoog opgeleide en gekwalificeerde adviseurs. Zij zijn betrokken bij uw project en tonen een grote mate van flexibiliteit. Bij BPC Consultancy geen afstandelijke dienstverlening, maar adviseurs die met u meedenken en vlot inspelen op veranderende omstandigheden. Wij werken met korte lijnen, zodat u verzekerd bent van één aanspreekpunt. Veel van onze opdrachtgevers zijn vaste partners geworden, met wie wij een jarenlange relatie hebben opgebouwd.


Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend.